Bilgiler

loading...

23 Şubat 2013 Cumartesi

Elma Sirkesi ve Zayıflamak

elma sirkesi ile zayıflama

Elma Sirkesi İle Zayıflama

Osmanlı'dan bu yana kullanılan elma sirkesi ile zayıflama formülü günümüzde bile etkinliğini kaybetmemiştir. Osmanlı zamanında haremde içilen elma sirkesi, bir kabın içine koyulduktan sonra içine yeterince bal karıştırılıp çalkalanıp zayıflamak için içilirmiş.

Benimde zayıflamak isteyenlere tek önerebileceğim sirke elma sirkesidir. Elma sirkesinin zayıflatıcı özelliğinin olmasını bir çok kişiden duymuşsunuzdur. Elma sirkesi ile hem vücuttaki yağlar eriyecek hemde daha çok kilo almanızı önleyecektir. Bu muhteşem iksir gibi sirkeyi içmeniz sizin için yerinde bir karar olacaktır.

Elma sirkesi ile zayıflamak isteyenler, sirkeyi şu şekilde içmelidirler; Sabahları aç karnına (mide rahatsızlığı olanlar tok karnına) çay bardağının yarısı kadar elma sirkesi içilmelidir. Şeker hastası değilseniz içine bir çay kaşı bal katabilirsiniz. Sirkenin içine balı karıştırmak kanı temizler ve sizi gün boyu zinde tutar. Ve bunun yanında elma sirkesinin vücuda birçok yararı bulunmaktadır. 

Şunu unutmamak gerekir ki elma sirkesinin tam faydasını görmeniz için sirkenin kesinlikle doğal ve kimyasalsız olması lazımdır. Eğer gidip de marketlerde satılan sirkelerden alırsanız hiçbir faydasını göremezsiniz. Çünkü piyasadaki sirkeler 24 saatte oluşan kimyasallı sirkelerdir ve bu sirkelerden fayda yerine zarar görürsünüz.  Kesinlikle marketlerde satılan sirkeleri almayınız! Dikkat ettiyseniz marketlerde satılan sirkelerin fiyatı 1.50 ile 3.00 TL arası. Midenize zarar vermeyin!

Elma Sirkesi Nasıl İçilir Nasıl Kullanılır ?

  • Kesinlikle su katılmadan içilmelidir. (Doğal sirkelerde gerekli miktarda su oranı mevcuttur)
  • Mide rahatsızlığı olanlar ise sabahları tok karnına içmelidir.
  • Şeker Hastaları sade olarak içmelidir. (bal karıştırmadan)
  • 1 Çay kaşığı bal ile karıştırılıp içilirse daha faydalı olur.
Doğal Sirke Hakkında Bilgi Alın 
Arayın veya whatsapp'dan yazın: Kadir ÇAKIR 05467759792

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder