Bilgiler

loading...

15 Mart 2013 Cuma

Ayva Sirkesi Faydaları ve Kullanımı


Ayva Sirkesinin Faydaları

             Şimdide piyasada fazla bulunmayan ayva sirkesinin faydalarından bahsetmek istiyorum. Ayva sirkesi çocukların sağlığını koruduğu gibi çocuklardan büyüme ve gelişmeyi hızlandırır. Akciğer, boğaz, kalp, göz, mide, bağırsak ve ağız hastalıklarının tedavisinde faydalıdır. Ağız kokusunu giderdiği gibi diş etlerini güçlendirir. Ağız kokusunun insanları sosyal yaşamda ne kadar etkilediğini her insan bilir. Çünkü hiç kimse ağzı kokan bir kişiyle uzun süre sohbet etmek istemez.

             Ayva sirkesinin diğer faydaları ise hazımsızlığı önler çünkü mide ve bağırsaklardaki zararlı mikropları ortadan kaldırır. Tırnakları ve cildi daha sağlam hale getirir ve parlatır. Nezle ve gripte iyileşmeyi önemli ölçüde hızlandırmaktadır. Vücudun gücünü arttırarak zinde tutmaya yardımcı olur ve yorgunluk, bitkinlikten korur. Günümüzde çok az sayıdaki insan doğal sirke kullanmaktadır. Bunun sebebi ise doğal sirkelerin faydaları herkes tarafından bilinmemektedir.

Ayva sirkesinin içerdiği mineral ve vitaminler kalp ve damar hastalıklarından koruduğu gibi varis tedavisinde çok etkilidir. Cinsel gücü arttırdığı bilinmektedir.

               Kandaki kötü kolesterolü düşürerek damar sertliğinden korumaktadır. Ayva sirkesi, Alıç Sirkesi ile kullanıldığında damar sertliğinde daha etkili olacaktır. Balgamı söker ve kronik öksürüğe, solunum sistemi hastalıklarına çok iyi gelir. Bronşite çok iyi gelir. Şeker içeriğinin düşük olması sebebiyle şeker hastaları tarafından rahatlıkla tüketilmektedir.
Doğal Sirke Hakkında Bilgi Alın 
Arayın veya whatsapp'dan yazın: Kadir ÇAKIR 05467759792

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder