Bilgiler

loading...

29 Ocak 2013 Salı

Sirke Nasıl Kullanılır ve Sirkeler Hakkında Bilgi



Sirke Nasıl Kullanılır - Sirkeyi nasıl kullanmalıyım

Elma Sirkesi Nasıl Kullanılır ? 


Elma sirkesi olsun, alıç sirkesi olsun bütün çeşit sirkelerin kullanım şekilleri aynıdır. Sabahları aç karnına çay bardağının yarısı kadar içilmelidir. 1 çay kaşığı bal karıştırırsanız eğer daha faydalı olur. Mide rahatsızlığınız varsa eğer tok karnına içilmelidir. Mide rahatsızlığınız yoksa kesinlikle aç karnına içmelisiniz.

Sirkenin Faydaları ve Oluşum Süreci

Sirke ve oluşum süreci

Sirkenin sağlık açısından faydaları çok yüksektir ama içtiğiniz sirke kesinlikle doğal ve kimyasalsız olmalıdır. Türkiye'de üretilen sirkeler genelde kimyasal ve koruyucu içermektedir. Mesela marketten satın aldığınız sirkelerin hepsinde kimyasal ve koruyucu vardır. Marketlerde 2-3 TL'ye aldığınız sirkeler 24 saatte oluşan sirkelerdir ve sağlık açısından çok zararlıdır. Doğal ve kimyasalsız olan sirkelerin oluşması için sirkelerin üstünden en az 2 yaz geçmelidir. Yani gerçek bir sirke içmek istiyorsanız sirkelerin oluşum sürecinin üstünden en az 2 sene geçmelidir.

Doğal ürün olarak sirke

Eğer doğal ve kimyasalsız bir sirke içmek istiyorsanız sirkelerinizi kesinlikle aktar'lardan (doğal ürünler satan mağaza) almalısınız. Çünkü aktarlar mağazalarını ve kendi isimlerini lekelememek için doğal ve kimyasalsız ürünler satarlar. Yani alttan iş çevirip size kimyasal içeren sirke vermek istemezler. Zaten adı üstünde Aktar (Doğal Ürünler Satan Yer).

Temizlik için Sirke

Sirke ev temizliğinde de kullanılmaktadır. Bir çok ev hanımı sirkeyi evin çeşitli yerlerini temizlemek için kullanmaktadır.
Doğal Sirke Hakkında Bilgi Alın 
Arayın veya whatsapp'dan yazın: Kadir ÇAKIR 05467759792

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder